Spana in våra nya säkerhetsvästar! Vårt sortimentet från Komperdell är designat för ryttare med höga krav på passform och maximalt skydd!

Spana in våra nya säkerhetsvästar!

Spana in våra nya säkerhetsvästar!

Spana in våra nya säkerhetsvästar! Hos Ryttarbutiken väljer vi noggrant ut kroppsnära skyddsvästar med fantastisk passform och som skyddar på bästa sätt! Skyddsvästarna finns både för vuxna och barn i flera olika utföranden. I sortimentet finns både ryggskydd, säkerhetsvästar och ryttarvästar!

Upptäck vårt sortiment från Komperdell! Sortimentet är designat för ryttare med höga krav på passform och maximalt skydd! Säkerhetsvästarna har fantastisk passform och komfort med mjukt och flexibelt foam system.

Komperdell Front Zip Regular Säkerhetsväst:

Säkerhetsvästen är tillverkad av 5 lager med ergonomisk konstruktion som gör att västen följer kroppens form. Perforeringen av varje lager gör att den har en andasfunktion. När säkerhetsvästen värms upp av kroppsvärmen formar sig västen efter kroppen. Säkerhetsvästen har 360 graders skydd. Säkerhetsvästen erhåller standarden EN 13158:20029 - Level 3.

Våra ryggskydd är utrustade för hög komfort och effektivt skydd mot slag och stötar. Ryggskydden har också ett mjukt och flexibelt foam i Ballistic-material som gör att, när västen värms upp av kroppsvärmen så formar den sig efter kroppen.

Komperdell Ballistic Flex Fit Slim Ryggskydd:

Ett helt nytt, ännu mjukare ryggskydd med hög komfort! Lättviktsvästen är ett bekvämt ryggskydd för kvinnor, som har en fantastisk passform och andas väl. Perfekt för dig som vill ha skydd vid träning eller fritidsridning! Ett perfekt ryggskydd som inte kompromissar med din säkerhet! Ryggskyddet erhåller standarden EN 1621-2 - Level 2.

Upptäck mer skyddsvästar ur vårt sortiment HÄR!

Tillbaka till blogg